Pitch PERFECT!!!

I LOVE THIS MOVIE SOOO MUCH. I LOVE the BITCHES too haha they’re bitches. Good bitches.

When I watched this movie yesterday night, I remembered Glee. I love glee BECAUSE they are singing. Its musical. I LOVE MUSICAL. Why? Becoz there’s a story behind the songs (Glee). But its a lil bit different with Pitch Perfect. There’s no story that we have to figure out behind the songs. But its not bad. Its pretty cool, I guess.

Do u know what I love the most from Pitch Perfect? They sing acapella. Haha its funny to hear from mouth and voice, make melody, rhythm, and in some songs they were mashing it up. ITS PRETTY GOOD to people’s ears. Hahaha

Okay, lets start from Beca or Anna Kendrick. Haha she’s cool. She makes a different genres for the Bellas. The Bellas also know as their hotness, their beauty, their good-looking, and their voice. But for the NEW BELLAS, this is their year! Beca can mash up songs, she’s a dj I guess. But she has a good voice too. I love her when she sang When Im Gone a.k.a Cups Songs, and Titanium. ITS PERFECT.

I hate Aubrey. Haha she’s an evil. She feels that she’s the true one. I dont know why she feels that way. She’s bad. But in the end, God bless the Bellas so she follows their club and make a different (not being good only), especially in song, so they dont have to sing the same song twice or more hahaha. But I love the way she talks by adding a-ca-… like excuse me ~> a-ca-scuse me? hahaha its fun. Then the fat amy answered like a-ca-believe it. Hahaha she’s SO FUNNY 🙂

Fat Amy. I love her. She’s asdfghjkl FUNNY. And I love the way she did horizontal running hahaha

I LOVE THEIR COVER SONGS SOOO BAD. I guess I NEED PITCH PERFECT 2.

I hate Kimmy btw. She’s annoying. Sooo arrogant. And I dont like the riff-of. It doesnt match at each song I guess.

So this is my rate,

ImageImageImageImageImage

Its RECOMMENDED. Especially for drama’s lovers. You have to watch this. AND ALSO, in the next post, Im gonna write about some pitch perfect’s cover songs that I loved.

Advertisements

Colton Dixon – Love The Way You Lie

Colton Dixon – Love The Way You Lie

Itu namanya Colton Dixon. Dia cuma sampe top 7 american idol 11 kalo nggak salah. Aku nggak gitu apal nama2 yang ada di american idol 11. Hehe

Colton Dixon itu ganteng, keren, blonde, aaa suaranya :33 trus pokoknya keren lah. Kalo aku nih ya, aku lebih suka versi ini daripada versinya rihanna. Ini kan love the way you lie yang kedua. Aku lebih suka versi kedua daripada pertama yang sama eminem, menurutku rap nya ngganggu._. merusak suasana.. wkkw

Oiya colton dixon udah ngeluarin album lho. Namanya A Messenger. Messengers tu nama buat fans2 sejati nya dia. Kalo aku sih cuma fans ya, bukan messenger soalnya nggak begitu ngikutin kabarnya. Lagunya bagus sih, dia alirannya alternative rock tapi juga musik2 rohani gitu.

Kalo aku sih suka lagunya dia yang judulnya Never Gone sama You Are. Yang never gone tu pernah dinyanyiin sama Angie Miller di babak apa gitu lupa. Keren lho. Aku suka versi nya Angie, pake piano gitu haha. Bisa cari di Youtube :p

Angie Miller – Diamonds (Top 4-American Idol 12)

Angie Miller. Mungkin yang nggak nonton di tv atau ngikutin di youtube pada nggak ngerti ya ini Angie tu siapa. Kalo aku sih taunya dari tv, kebetulan kan aku pake tv kabel, dan kesukaanku di tv kabel itu cuma nonton american idol, glee, loop, doubleshot, sama natgeo adventure. lainnya ada lagi tapi nggak begitu seneng. Kalo drama2 yang lain di star world aku nggak gitu ngikutin, soalnya takut banyak mesum nya -_- wkwk

Oke. Angie Miller ini favorit aku di season ini. Kalo di season 11, jagoanku tu colton sama hollie. Sayang, colton cuma sampe top 7, hollie cuma sampe top 4.

Denger2 angie ini tu pendengarannya nggak gitu perfect. Ada gangguan di salah satu kupingnya gitu. Tapi aku juga nggak ngerti pasti sih ya, cuma pernah baca aja di mana gitu lupa ._. Ya namanya manusia ya, nggak ada yang perfect. Haha tapi salut deh sama Angie ini. Udah cantik, bisa main piano, suaranya keren, bahkan bisa nyiptain lagu trus lagunya pernah dibawain juga waktu dia perform di american idol ini. Tapi aku lupa waktu babak apa. Hehe

Kalo penasaran sama Angie ini, ini aku ambil dari youtube salah satu perform Angie favorit aku. Kalo tertarik bisa nyari lagi di youtube 🙂 haha selamat bersenang2 dengan Angie 😉